Inschrijvingen voor het grootste professionele leer-orkest opnieuw geopend!

16-02-2023
Het is weer zo ver, de inschrijvingen voor het prestigieuze studie-leer-orkest traject Jong Metropole is weer geopend! Een repetitie traject onder leiding van grootmeesters, twee concertreeksen, verschillende disciplines en stijlen... Het wordt weer een feest dit jaar.

Volg Jong Metropole: 
< TERUG   VERDER >
NAAR ALLE BERICHTEN >


Meld jij je ook aan?

Jazz & pop op één podium. Doe auditie!

Sinds 2016 is Keep an Eye een trouwe, grote partner van het Jong Metropole project. Elk jaar zien we tientallen jonge musici de ervaring opdoen van hun leven. Een van de belangrijkste doelen van Jong Metropole is het slaan van een brug tussen de conservatoriumopleiding van individuele studenten en de beroepspraktijk.
Jong Metropole wordt gezien als belangrijke aanvulling op het CV van muziekstudenten in Nederland en biedt conservatoriumstudenten een inspirerende ervaring door samen te werken met de beste dirigenten, coaches en andere professionals.
In dit orkest komen studenten van de klassieke en jazzopleidingen samen. Zij doen niet alleen ervaring op in de unieke Metropole-formatie en op bijzondere podia, maar maken ook vriendschappen voor het leven.

Hier een van de concerten in 2022

 

Doe auditie!

Jong Metropole staat open voor musici van 18 tot en met 26 jaar die studeren aan een conservatorium in Nederland en voor studenten met de Nederlandse nationaliteit aan conservatoria buiten Nederland. 
Kandidaten moeten auditie doen voordat ze als lid van Jong Metropole kunnen worden geaccepteerd. Jong Metropole beslist op basis van het advies van de auditiejury over plaatsing van kandidaten.

MELD JE HIER AAN!