Uittip: noordelijk festivalletje, niet te druk, te duur of te uitverkocht

07-09-2023
In ons jaarlijks verschijnende 'Magjezien' geven onze relaties regelmatig leuke uittips. Dit keer geven wij het woord aan Luuk Heezen, presentator, radiomaker en podcast maker. En houdt van een gefrituurde eierbal? Trouwens in ons 'Magjezien' komen tal van andere lezenswaardige zaken aan bod. Iets voor een regenachtige dag?

Volg onze Uittips:
< TERUG   VERDER >   INDEX >  
Naar alle berichten > 
De uittip van Luuk Heezen

Vind je Oerol te druk, te duur of te uitverkocht? Bezoek dan het driedaagse Festival Hongerige Wolf, in jawel: Hongerige Wolf! Een piepklein dorpje helemaal bovenin Oost-Groningen, met zo’n 70 inwoners, gelegen aan het eind van de laatste straat van Nederland.

Een compact en uniek festivalletje in een verpletterend weidse omgeving, waar de nuchtere Groningse mentaliteit vermengd lijkt met een vleugje magie. Het festival is klein opgezet, maar biedt verrassend veel. Je zet je tentje neer naast een kanaal en gaat zwemmen bij de sluis, luistert op het Hoofdveld, kunt struinen langs verschillende podiumpjes met poëzie en theater, vindt kunst in het kleine bos met de hoge bomen en als je mazzel hebt verkoopt een van de bewoners van Hongerige Wolf een zelf-gefrituurde eierbal. 

Luuk Heezen, presentator radio- en podcast maker Luuk Heezen, presentator radio- en podcast maker

Hongerige Wolf heeft een uitgebreid kinderprogramma, maar je kunt er ook dansen tot ver na middernacht. Een bijzonder sympathiek festivalletje, met veel jonge makers die een band hebben met het Noorden. En mooi meegenomen, het is niet te druk, te duur of te uitverkocht.