Waar begint en waar éindigt design? 2600 ontwerpers geven elk hun eigen antwoord tijdens DDW

24-10-2023
Elk jaar vindt in Eindhoven de Dutch Design Week (DDW) plaats. Een van de grootste designevenementen in Europa met werk en ideeën van meer dan 2600 ontwerpers. Designers die zich aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland presenteren. Speciale aandacht is er voor het werk van jong talent. Waarbij de winnaars van de Keep an Eye Young Designer Awards nog eens extra in de picture staan!
Young Designer winnaar Marcos Kueh Young Designer winnaar Marcos Kueh

Volg de Young Desigers (Award):
< TERUG  VERDER >
NAAR ALLE BERICHTEN >


Alles over de Dutch Design Week >

Design in een rekbare week van negen dagen

Traditiegetrouw werden tijdens een feestelijke avond in september weer de Dutch Design Awards uitgereikt. Prijzen waren er in acht verschillende categoriën, waaronder dus de Young Designer Awards. Het werk van al deze designers kun je, samen met werk van nog zo'n 2592 andere ontwerpers, zien tijdens de Dutch Design Week.

Trek goede schoenen aan, of neem ze mee, want DDW bestrijkt heel Eindhoven. En ook op de diverse locaties valt er genoeg te lopen. Maar gelukkig is er voor een relaxmomentje ook gedacht aan een gratis shuttle service tussen de verschillende locaties. 

Wij (van Keep an Eye) kregen een van de vele rondleidingen aangeboden door de organisatie van de DDW. Onze fotograaf heeft geprobeerd daar een kleine impressie van te maken, die natuurlijk ontzettend te kort schiet in verhouding tot de gehele DDW. Maar neem een kijkje in ons album of bezoek zelf DDW, dat kan nog tot en met 29 oktober.

Bekijk hier onze impressie

Foto's: Pieter Kunnen
Foto's: Pieter Kunnen