Cre8tive Leadership Masterclass. Creativiteit heb je, maar hoe zit dat zakelijk?

30-01-2024
De Dutch Design Foundation en Keep an Eye sloegen de handen ineen om een bijzondere masterclass mogelijk te maken. Jonge designers kregen een masterclass Creative Leadership van Kevin de Randamie, Cre8tive Revolution. De creatieve skills die heb je. Maar als jonge ontwerper kun je niet zonder zakelijke skills. Hoe pak je dat aan? Kevin gaf ze in een tweedelige masterclass inzichten waar ze hun hele carrière profijt van hebben.

Volg de Young Desigers (Award):
< TERUG  VERDER >
NAAR ALLE BERICHTEN >


Delen wat je oplaadt, tot aan natuur en hobby's

De deelnemers doken in het identificeren van hun unieke capaciteiten tijdens het Cre8tive Leadership seminar. Ze onderzochten hoe ze met hun persoonlijke sterktes vorm kunnen geven aan innovatief leiderschap in de creatieve industrie. Deelnemers onderzochten hun unieke vaardigheden en bespraken vaardigheden als kalmte, efficiëntie, verhalen vertellen en esthetische creatie. Het seminar richtte zich op hoe zij deze capaciteiten in het professionele leven verbeteren, waarbij empathisch ontwerpen en verhalen vertellen in het bedrijfsleven aan bod kwamen.

Deelnemers deelden wat hen oplaadt, van het werken met materialen tot genieten van de natuur en hobby's. Het gesprek ging ook over hoe individuen omgaan met hun omgeving en de impact daarvan op creativiteit en leiderschap. Een belangrijk aandachtspunt was het zintuiglijk bewustzijn en het belang van esthetiek in zowel de persoonlijke als professionele sfeer.
Het evenement was een levendige mix van creativiteit, leiderschapsinzichten en wereldwijde perspectieven, waardoor het echt een verrijkende ervaring was voor iedereen die deelnam. Het seminar had een wereldwijd publiek, met deelnemers uit China, India, Korea, Nederland en Portugal, wat een rijke culturele diversiteit aan de discussies toevoegde.

Quotes van deelnemers

Gianmaria Della Ratta (Groovido)
“De masterclass was een diepe duik in professionalisme die niet alleen mijn perspectief verbreedde, maar me ook voorzag in praktische tools voor mijn creatieve carrière. Het is een ervaring die mijn benadering van mijn werk al heeft beïnvloed."

Boey Wang
"De les was een geweldige reflectie en verkenning over hoe ik me kan verbinden met mijn passie voor sociaal ontwerp en ondernemende acties! "

  • Het was een waardevolle en inspirerende sessie. In de masterclass werd vormgegeven hoe innovatief leiderschap de creatieve industrie verder kan versterken.

    "Het einde van het creatieve proces is slechts het begin van de levenscyclus van je product."
    - Kevin de Randamie

    De eerste helft van de masterclass bood een interessante mix van creativiteit, leiderschap inzichten en perspectieven. De deelnemers van de masterclass kwamen in deel twee opnieuw bijeen om verder te bouwen aan de professionalisering van hun business.