Keep an Eye on: the future! Maar eigenlijk waren wij al begonnen ...

28-04-2016
Vandaag werd onze langjarige samenwerking met het Prins Bernhard Cultuurfonds formeel bekrachtigd door het plaatsen van de (vele) handtekeningen. Het eerste project 'Jong Metropole' laat niet lang op zich wachten.

Het jong oranje van de jazz

Volg Jong Metropole: < TERUG   VERDER >


Vanaf 2016 werkt de Keep an Eye Foundation samen met het Prins Bernhard Cultuurfonds. Daarmee haalt Keep an Eye veel extra raad en daad in huis. Kennis en daadkracht om de stichting te zijner tijd en voor de lange termijn voort te zetten. Waardoor de dan lopende projecten gecontinueerd worden en uitgebreid met nieuwe initiatieven. Maar dat laatste ook nu al, per direct!


Het ontstaan van zo'n samenwerking is natuurlijk geen kwestie van dagen, weken, maanden. Nee eerder jaren! Daarom zijn wij na de eerste kennismaking eigenlijk maar gewoon begonnen met een gloednieuw gezamenlijk project. En dat staat nu in de startblokken.

  • Jong Metropole trapt (opnieuw) af!  NIEUWSGIERIG? >
    Het eerste project van Keep an Eye samen met het Prins Bernhard Cultuurfonds. Featuring: het Metropole Orkest, NJO (Nationaal Jeugd Orkest) en het NJJO (Nationaal Jeugd Jazz Orkest).