Gearriveerde en aanstormende beeldbepalers bij Grand Grant Fotografie-event

13-10-2019
Veertig getalenteerde studenten van de Nederlandse Fotovakschool, die dit schooljaar zijn afgestudeerd, hebben hun beste fotografische werk tentoongesteld tijdens de laatste Graduation Show. Op de komende 'Grand Grant Evening' bepaalt een vakjury welke van deze studenten met de toonaangevende grant van € 10.000,- verder gaat werken aan zijn/haar carrière.

Volg de Fotovakschool Grant: 
< TERUG   VERDER >
NAAR ALLE BERICHTEN >

Bekijk het programmaboekje >


Opnieuw een feestelijke Keep an Eye Grand Grant Evening van de Fotovakschool.
De show zal plaatsvinden op donderdagavond 28 november 2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur bij film- en muziektheater LantarenVenster in Rotterdam.

Tijdens de Graduation Show heeft een professionele interne jury tien kandidaten genomineerd die doorgaan in de race naar de felbegeerde Keep an Eye Grant. De kandidaat met het beste fotografische werk en het meest originele projectplan zal met de hoofdprijs van € 10.000,- naar huis gaan. Het is de een van de grootste prijzen die wordt uitgereikt in de fotografiewereld!

Beeldbepalende jury

Gedurende de avond zal de externe vakjury, bestaande uit Marcel Molle, Ari Versluis, Anne Bloemendaal, Roel Sandvoort, Fenna Jensma en Annette Menheere, de grote winnaar bekend maken. Ook wordt op deze avond een Keep an Eye aanmoedigingsprijs ter waarde van € 2.500,- uitgereikt en is er een publieksprijs.
De winnaars krijgen de kans een veelbelovende start te maken aan het begin van hun fotografiecarrière.

Muziek en presentatie

De presentatie is dit jaar in handen van Wilfried de Jong en de Grand Grant Evening wordt muzikaal omlijst door een jazztrio bestaande uit Yenting Lo (zang), Davor Stehlik (gitaar) en William Barrett (contrabas).

  • Datum, tijden en locatie

Datum: Donderdag 28 november
Tijden: 19.00 - 22.00 uur 
Locatie: LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam