De Keep an Eye Concertjes      Muziek: diverse genres
Home » Projecten » De Keep an Eye Concertjes Muziek: diverse genres

De Keep an Eye Concertjes Muziek: diverse genres

Vanaf 2019

De ervaring leert dat muziekstudenten of -alumni, vooral behoefte aan speelervaring hebben. Keep an Eye speelt daar op in door zelf podia aan te bieden in 'real life'. De musici ontvangen daar dan vanzelfsprekend een reëel honorarium voor.

'Als zijn muziek uit is, is de stilte die volgt nog steeds Mozart.' - Sacha Guitry


Volg de Concertjes: 
ZOMER CONCERTJES >
JAZZ CONCERTJES >

Keep speelde al een poos met de gedachte om zelf podia aan te bieden aan jong muzikaal talent. Zo ontstond het idee voor een jazzfestival in Naarden-Vesting en ook Kleine Zomeravond Concertjes op de vestingwallen aldaar. Helaas waren beide projecten waren iets te ambitieus, zodat er nieuwe inspiratie gezocht moest worden.
Nieuwe ideëen leidden naar een kleinschaliger opzet: de Keep an Eye Zomerconcertjes en de Keep an Eye Jazz Concertjes, te vinden op kleine maar beroemde podia. Nu de Keep an Eye Kleinkunst Concertjes nog! 

Laatste nieuws en interviews

Zoals De Denker hoort bij Singer, zo horen swingende jazzconcerten bij Laren. Singer Laren introduceert daarom met Keep an Eye de Singer Swinging Sundays: zondagen met gratis swingende jazzconcerten in de foyer of op het terras in de beeldentuin. De concerten worden uitgevoerd door aanstormend jong talent, dat nog studeert of net is afgestudeerd.

  • De programmering wordt verzorgd door het Conservatorium van Amsterdam.
  • Deze concerten staan in het teken van de Keep an Eye Jazz Concertjes, die je binnenkort op meer plaatsen tegen kunt komen!

LEES MEER >   NAAR FACEBOOK >


• ALLE INTERVIEWS >

Interview Evert van Os • algemeen directeur Singer Laren • 
Ik kan wel enorm genieten van jazz. Geen muziekvorm waar zo veel improvisatie in zit.