Aanvliegroutes en een aantal highlights

Aanvliegroutes en een aantal highlights

01-01-2018

 Ook hier vind je  OVER ONS 
 AANVLIEGROUTES • BACKSTAGE 
• PRINS BERNHARD CULTUURFONDS
• PROJECTEN • SAMENWERKING 
• GROTE NAMEN • MEDEWERKERS


Keep an Eye bestond in 2018 10 jaar. Daar hebben wij deze jubileumpagina's voor gemaakt. Neem een kijkje! >>>>

 

 

 >>> NU VERSCHENEN >>> Het Keep an Eye Magjezien #2, dat met enige onregelmatigheid gaat verschijnen én de knipselkrant over Pouloeuff >>> MAGjeZIENenHOREN >   KNIPSELS >


 > KEEP AN EYE AANVLIEGROUTES
Keep an Eye ondersteunt jonge talenten. Om te proberen hen een succesvolle plaats binnen hun beroepsveld/discipline te verschaffen. Voor een doelgroep die hen aan een lange en voorspoedige carrière kan helpen. Want dat zij straks op eigen benen kunnen staan is de ultieme doelstelling voor Keep an Eye én natuurlijk voor henzelf. Vandaag de dag volgt Keep an Eye de volgende routes:

  • Samenwerking met opleidingen. Waar je als jong aanstormend talent begint.
  • Samenwerking met festivals. Festivals sluiten vaak aan, waar opleidingen stoppen. Niet dat de opleidingen zaken laten liggen, het is eerder dat festivals een meer praktijkgerichte en bredere podiumervaring bieden. Je staat er dan toch echt even alleen voor op dat podium. Keep an Eye selecteert festivals die dezelfde visie op begeleiding van jong talent hebben als Keep an Eye zelf.
  • Keep an Eye Academy met vakinhoudelijke - en ondernemersvaardigheden. Waar Keep an Eye niet zelf het voortouw neemt, daar ondersteunen wij onze partners in nieuwe ontwikkelingen.
  • De Keep an Eye Concertjes met podia waar mucisi meer exclusieve speelervaring opdoen in een intieme setting.
  • De Keep an Eye WWW.ereld. Logisch om in deze tijd aan de online podia te denken, voor nog meer exposure. 'Print' is echter nog steeds niet ouderwets.

'De gehele cultuur vertelt je dat je moet opschieten, terwijl kunst je vertelt om de tijd te nemen. Luister altijd naar kunst' - Junot Diaz


>
 DE KEEP AN EYE ACADEMY
Voor zowel studenten als alumni vinden wij ondernemerschap een belangrijk aandachtspunt. Keep an Eye startte daarom in 2017 met de Keep an Eye Academy. Workshops die aansluiten op de behoeften van beginnende artistiekelingen. Waaronder workshops over (online)marketing en een bedrijfsplan maken.
Binnen de Academy en  onze galerie financiert Keep an Eye met ingang van 2018 jaarlijks masterclasses bij diverse opleidingen en festivals.

Van een podium voor een solist tot grote crossover podia

DE KEEP AN EYE CONCERTJES
Keep an Eye heeft al vanaf de start een passie voor muziek. Begonnen met jazz, later uitgebreid met klassieke muziek en nog later met muzikaal kleinkunst talent. Al dit jonge talent maakte al kennis met de podia bij de opleidingen en festivals, maar waar het nog aan ontbrak was speelervaring wanneer zij echt zelfstandig werden 'losgelaten'. Daarom de concertjes, waar zij op kleine intieme podia worden uitgenodigd om hun kunsten te laten horen.

ONLINE WWW-ERELD OMVATTENDE PODIA
Tot nu hebben wij het over podia 'in real life', maar net als onze doelgroep, de 'Keep an Eyers', beseffen wij dat de online wereld een wwww.ereld omvattend podium is. Daarom doen wij hier op deze site en in de social media (royaal meer dan 40.000 volgers inmiddels) uitgebreid verslag over onze projecten. Om de 'Keep an Eyers' ook daar in de spotlights te helpen.
Daarnaast zetten wij hen in de schijnwerpers in de Keep an Eye interviews. Interviews met mannen en vrouwen uit het vak, juryleden, docenten en winnaars. Lees verder het Keep an Eye Magjezien en de knipselkrant van Pouloeuff. Sla verder de blogs over kunst niet over.

ACADEMY >   CONCERTJES >   AWARD >   KLEDINGLIJN >   PLATENLABEL >   INTERVIEWS >   BLOG >