Wij hebben al vast een aantal highlights aangestipt

Wij hebben al vast een aantal highlights aangestipt

01-01-2018

 Ook hier vind je • OVER ONS 
• HIGHLIGHTS • BACKSTAGE 
• PRINS BERNHARD CULTUURFONDS
• 
SAMENWERKING  MEDEWERKERS


Keep an Eye bestaat dit jaar 10 jaar. Daar hebben wij al vast deze jubileumpagina's voor gemaakt. Neem een kijkje! >>>>

 

 

 >>> NU VERSCHENEN >>> Het Keep an Eye Magjezien #2, dat met enige onregelmatigheid gaat verschijnen én de knipselkrant over Pouloeuff >>> MAGjeZIENenHOREN >   KNIPSELS >


> KEEP AN EYE ACADEMY
Voor zowel 'onze' studenten als de alumni vinden wij ondernemerschap een belangrijk aandachtspunt. Keep an Eye is daarom in 2017 gestart met de Keep an Eye Academy. Workshops die aansluiten op de behoeften van beginnende artistiekelingen. Bijvoorbeeld workshops over (online)marketing en een bedrijfsplan maken.

• Om de Academy verder in te vullen financiert Keep an Eye met ingang van 2018 jaarlijks een tweetal masterclasses binnen de opleidingen. Per jaar dus wisselend tussen de opleidingen verdeeld.

> GLOEDNIEUWE PRODUCTEN
Wij vinden het leuk om studenten soms eens uit te dagen. En geven hen dan een opdracht om bijvoorbeeld een product voor Keep an Eye te ontwikkelen. Zo onstond de nieuwe Keep an Eye Award en de Keep an Eye kledinglijn. Over nieuw gesproken: Keep an Eye steekt zichzelf zo nu en dan ook in het nieuw.

VOOR EEUWIGHEID
Waar mogelijk leggen wij projecten 'voor de eeuwigheid' vast. Denk met name aan de muziek. Zo ontstond bijvoorbeeld het Keep an Eye platenlabel. Met intussen een respectabel aantal (dubbel)-CD's.

• Naast muziek hebben wij ondermeer ook iets met fotografie. De combinatie goede muziek, perfecte foto's past dus prima in deze opsomming. Jong Metropole op tournee gevangen in foto's.

Van een podium voor een solist tot grote crossover podia

ACTIE EN REACTIE
Wij vinden het fijn om interactie te hebben met zowel de studenten als de opleidingen. Daarom doen wij hier op deze site en in de social media (meer dan 40.000 volgers inmiddels) uitgebreid verslag van onze projecten. En nodigen iedereen van harte uit daarop te reageren. Of om zich in te schrijven voor deelname. Neem contact met ons op.

• Als Nederlandse stichting hebben wij natuurlijk ook een plek op de rest van de wereld. Daarom onze Engelstalige pagina 'about Keep an Eye'.

MEER ONLINE
Een toevoeging op alle informatie op deze site zijn de Keep an Eye interviews. Echt leuke interviews (vers van de pers) met toppers uit het vak, juryleden, docenten en natuurlijk winnaars. Lees verder het Keep an Eye Magjezien en de knipselkrant van Pouloeuff. Sla verder de blogs over kunst in brede zin niet over.

ACADEMY >   AWARD >   KLEDINGLIJN >   PLATENLABEL >   INTERVIEWS >   BLOG >